top logo
KCLR 96fm provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. lajm, sportiv, diskutim, shows can be heard. KCLR 96fm official website address is kclr96fm.com Founded in 23rd March,2004.
KCLR 96fm
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ireland : KCLR 96fm ]