top logo
Irish Radio provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. irish, celtic, tradicional, folk music can be heard. Irish Radio official website address is allirishradio.com Founded in 11th September,2008.
Irlandez Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ireland : Irlandez Radio ]