Dublin ABC

Info koment Stacione raport

Dublin ABC është një stacion radio që transmeton program FM nëpërmjet rrjetit global të internetit. Dëgjuesit mund të dëgjojnë '60, 70s, Oldies kudo ka qasje në internet. Dublin ABC transmeton programin e tyre me mesin e pajisje varg i cili siguron cilësi optimale të shëndosha dhe 99% Operacioni i vazhdueshëm. Dublin ABC adresa web site zyrtar është dublinsabc.ie

Vend: Ireland

Zhanret: / / /

loading...

Ireland Radio Stations

Popular Stations