top logo

Diamond Radio 192 plays good quality music and those are the golden songs from classical era. Diamond Radio 192 luan lloje të ndryshme të nxehta këngëve posaçërisht nga 70 dhe epokën muzikore 80-. Be with Diamond Radio 192 dhe ju do të jetë në gjendje të gëzojnë këngët më të nxehta të dekadave në një mënyrë shumë zbavitëse.

Diamond Radio 192 Adresa zyrtare e internetit është www.diamondradio192.com

Diamond Radio 192
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ireland : Diamond Radio 192 ]