top logo
Claremorris Community Radio broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Claremorris Community Radio broadcasts Community, Lajme Vendore. Their productions and information based programs contains such as Community, Lajme Vendore. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.
Claremorris Community Radio official website address is ccr946.ie
Claremorris Radio Komuniteti
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ireland : Claremorris Radio Komuniteti ]