Christmas FM

Info koment Stacione raport

Të gjitha Hits të gjitha fun muzikore është e lidhur me temën e Krishtlindjeve FM. Ata nuk janë duke luajtur hite të mëdha muzikore për ju në programet e saj dite të gjatë në të njëjtën kohë ata janë gjithashtu të gatshëm për të luajtur këngë të klasit të lartë për ju në ngjarjet tuaja të veçanta radio e tyre dhe dhe për këtë ju vetëm duhet të punësojë Krishtlindjeve FM.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.christmasfm.com

Email: admin@christmasfm.com

Vend: Ireland

Zhanret: /

loading...

Ireland Radio Stations

Popular Stations