Christmas FM Classics

Info koment Stacione raport

Everuthing që muzikore dhe të lidhura me epokën klasike të muzikës janë paraqitur nga Krishtlindjeve FM Classics kjo radio është shtëpi për të gjitha hitet më të mëdha klasike nga stil të ndryshme të ndryshme dhe zhanrin e muzikës të asaj kohe. Christmas FM Classics tërheq mijëra e dëgjuesve çdo ditë në drejtim të stacionit të tyre radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.christmasfm.com

Email: admin@christmasfm.com

Vend: Ireland

Zhanret:

loading...

Ireland Radio Stations

Popular Stations