top logo

Në këtë radio ju do të keni një kohë të mirë me muzikë dhe më të mirë personat muzikë lidhura. The broadcasting team of Birdhill Radio are very friendly and has got a great affection for music. With Birdhill Radio you will be able to experience the very good quality of radio programs and broadcasting team.

Birdhill Radio official website address is www.birdhillradio.com

Birdhill Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ireland : Birdhill Radio ]