top logo
Të gjithë Radio irlandeze ofron ndaluar përzierje njëzet e katër orë jo e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Hip hop, Urban, Underground mund të dëgjohet. Të gjitha adresa faqen zyrtare irlandeze Radio është www.allirishradio.net . Ato janë themeluar në 11 Sht, 2008.
Të gjithë Radio irlandeze
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ireland : Të gjithë Radio irlandeze ]