top logo

ABC vitet gjashtëdhjetë Dublin Radio është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. .ABC vitet gjashtëdhjetë Dublin Radio janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me Dublin, Ireland.

Faqja Zyrtare : www.abc60s.com

ABC vitet gjashtëdhjetë Dublin Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ireland : ABC vitet gjashtëdhjetë Dublin Radio ]