top logo

ABC Shtatëdhjetët është një radio të popullarizuara të transmetuesve ABC radio e Irlandës. Ata transmeton këngë nga mosha e muzikës artë epokës që është 70. Kjo ishte koha kur vlerësimi muzika ishte i lartë dhe muzika e asaj kohe ishte fara e sotme. ABC Shtatëdhjetët luan lloje të ndryshme të këngëve nga periudha e 70-së, këngë si Oldies, shkëmb, pop, lloje të tjera alternative dhe shumë zhanër të muzikës është luajtur në stacionin. ABC Shtatëdhjetët adresa faqen zyrtare është www.abc70s.com

ABC Shtatëdhjetët
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ireland : ABC Shtatëdhjetët ]