top logo
ABC 50’s (Fifties) is broadcasting from Ireland. Ky stacion radio është duke luajtur Rock dhe Roll, 50'S, zhanret Oldies e muzikës. Ai është që veprojnë në gjuhën angleze. ABC 50s website zyrtar është abc50s.com Tyre themeluar në shtator 17,2011.
ABC 50’s (Fifties)
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ireland : ABC 50’s (Fifties) ]