top logo
96 FM është një jetojnë transmetimit në internet kanal muzikor i bazuar në Kinsale, Ireland. 96 FM luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës si Adult Bashkëkohor. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Ky sukses kanal është nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin me Adult Bashkëkohor. 96 FM është gjithashtu në dispozicion të gjithë Kinsale, Ireland.
96 FM adresa website zyrtar është www.96fm.ie
96 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ireland : 96 FM ]