top logo
8Radio is a community based radio in Ireland. Komunikimi është një gjë shumë e rëndësishme në jetën e njeriut. Si qenie sociale, ne të ndërveprojnë dhe nuk mund të mbijetojnë në vetën tonë. Fillon me një ëndërr dhe një vizion i barazisë, 8Radio joints Community as a platform gather and exchange ideas. 8Radio adresa e internetit zyrtare është 8radio.com
8Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ireland : 8Radio ]