top logo
103.2 Radio Dublin Qyteti FM u themelua në 1992 nga Grafton Rruga, Dublin, Ireland. Ky stacion radio është operuar nga Shërbimit Publik Dublin Radio Association Ltd. Kjo është transmetuar në 103.2 Frekuenca MHz FM dhe ky stacion radio luan programe rreth hëna në të premte në mes të 7.00 jam – 2.00 am dhe të shtunën deri të dielën në mes të 8.00 jam – 2.00 jam. Ky stacion radio është stacioni i vetëm i Irlandës interes të veçantë radio e cila mbulon përzierje e fortë e bisedës, artit, Kultura dhe programet muzikore bazuar. 103.2 Dublin Qyteti lejon dëgjuesit Dublin për të marrë pjesë në programet dhe shërbimet. 103.2 Dublin Qyteti FM adresa faqen zyrtare radio është www.dublincityfm.ie
103.2 Dublin Qyteti FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ireland : 103.2 Dublin Qyteti FM ]