Zagros Radio

Info koment Stacione raport

Zagros Radio siguron 24 orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Lajm, Diskutim, Pop muzikë mund të dëgjohet. Faqja zyrtare e Zagros Radio është www.zagrostv.com

Vend: Iraq

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations