XFM 105.7

Info koment Stacione raport

XFM 105.7 ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

XFM 105.7 Adresa zyrtare e internetit është www.xfm1057.org

Vend: Iraq

loading...

Popular Stations