Sumer FM

Info koment Stacione raport

Këto shpirt radio Rinisë, drejtuar për të gjitha segmentet e shoqërisë, në sajë të programeve gjithëpërfshirëse, dëgjon të rriturit dhe fëmijët, për shkak të përmbajtjes së shumëllojshmërinë e kushteve të të Irakut dhe kurde, këngë arabe dhe të huaj transmetuara nga, ose në kuptimin e social dhe të shërbimit, shkencor, mjekësor, letrare dhe sportive programeve dhe konkurse, si dhe programet për fëmijë . Radioja është duke përgatitur të gjitha ngjarjet fetare dhe kombëtare dhe të sigurojë mbulim ose programe të specializuara për çdo rrethanë. “Sumer FM” mos harroni për të mbajtur ritmin me audiencën e saj më të shquar ngjarjet nëpër transportuar drejtëpërsëdrejti buletinet e lajmeve Alsumaria TV.

Sumer FM adresa e internetit është www.sumerfm.com

Vend: Iraq

loading...

Popular Stations