Radio Taxi kurde

Info koment Stacione raport

Duke mbuluar shumicën e zhanreve një radio online që synon të argëtojë dëgjuesit e tyre duhet të mbulojë dhe në të njëjtën kohë edhe transmetimin hitet më të mëdha në mbarë botën Radio Taxi kurde është duke u bërë gjithnjë e më shumë popullor në mesin e dëgjuesve të tyre për punën dhe prezantimin e programeve të bukura të tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radiotaxi.fm

FaceBook: RadioTaxi93.7fm

Gjuhe: Persian

Vend: Iraq

Zhanret:

loading...

Popular Stations