Radio Sawa Irak

Info koment Stacione raport

Nisur në 2002, Radio Sawa është një rrjet Arabisht-Gjuha radio që transmeton lajme 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, me shume se 370 Edicionet e lajmeve në javë. Emisionet e lajmeve variojnë në gjatësi prej 30-minuta raporte në thellësi (përfshirë intervista dhe analiza) raporteve të 90-të dytë titull. format fleksibël Radio Sawa e lejon stacionin të përgjigjet shpejt për zhvillimin e ngjarjeve të reja dhe zgjerimin e dy Emisionet e lajmeve dhe jetojnë siç kërkohet. Lajme dhe programet e çështjeve aktuale përbëjnë rreth një të tretën e orarit programimit Radio Sawa-së. Përveç lajmeve, Radio Sawa ofron analizë të ngjarjeve aktuale, sportive dhe karakteristika në një shumëllojshmëri të gjerë të çështjeve politike dhe sociale të kombinuara me një përzierje optimiste e muzikës më të mirë popullore perëndimore dhe arabe. Radio Sawa mban një aktiv të gjitha-lajm i cili siguron të dyja deri në lajme minuta dhe informacionit, si dhe jetojnë streaming audio. Përveç Titujt e fundit, RadioSawa.com ka edhe raporte mbi të rejat e fundit në teknologji, sportiv, biznesi dhe artet. Radio Sawa është operuar nga të transmetuesit Networks Lindjes së Mesme, Inc. (MBN). MBN financohet përmes një granti nga Bordi i Guvernatorëve të Transmetimit (BBG), një agjenci e pavarur federale financohet nga U.S. kongres. BBG mbikëqyr MBN dhe vepron si një firewall për të mbrojtur pavarësinë profesionale dhe integritetin e transmetuesve. Faqja zyrtare e Radio Sawa Irakut është www.radiosawa.com

Vend: Iraq

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations