Radio Firat Fm

Info koment Stacione raport

Radio Firat FM radio në internet kurde që ka programe orarin që përputhet me kulturën, jetesës dhe muzikë trashëgimi e popullit të tyre. Të ketë programe që përputhet me dëgjuesit e tyre të dëshiruar shijojnë ata janë të lidhur me dëgjuesit e tyre dhe merr preferencën e tyre për programet.
Radio Firat Fm adresa faqen zyrtare është www.firatfm.com

Vend: Iraq

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations