Radio Ashur

Info koment Stacione raport

Radio Ashur broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Ashur broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Ashur website address is www.zowaa.org

Vend: Iraq

Zhanret:

loading...

Popular Stations