top logo

Nëse ju nuk bëni si disa sende Borng një radio shpesh paraqet një pas një se KurdExtra mund të jetë përmbajtje të reja të bazuara në radio ju mund të jetë në kërkim për. KurdExtra do t'ju argëtojnë në një mënyrë shumë të këndshëm dhe të angazhohen. Ju do të gjeni veten të merrni tërhequr nga niveli i madh i angazhimit të radios.

kurd Extras
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Iraq : kurd Extras ]