dengi Kurdsat

Info koment Stacione raport

variacion të gjerë të programeve dhe përkushtimi për dëgjuesit preferencën e bën dengi Kurdsat një radio intuitive për ata që kujdeset për përvojën e përgjithshme. Dengi Kurdsat jep dëgjuesit e tyre përvojën që dëshiron nga një radio si ta. Kështu, për argëtim përgjithshëm dhe pasion për përvojën angazhohen bën këtë një zgjedhje shumë e famshme.
Dengi Kurdsat adresa website zyrtar është www.kurdsat.tv

Vend: Iraq

Zhanret:

loading...

Popular Stations