Al Rasheed FM

Info koment Stacione raport

Al Rasheed FM broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Al Rasheed FM broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Al Rasheed FM official website address is www.alrasheedfm.com

Vend: Iraq

loading...

Popular Stations