Radio Shemroon Persian

Info koment Stacione raport
Radio Shemroon Persian transmetuar në internet 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Radio Shemroon Persian ju sjell zërat miqësore e komunitetit plus një gamë të gjerë të muzikës, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, Ata gjithashtu kanë programe për bashkësitë etnike të Kanadasë, Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj.
Radio Shemroon Persian adresa faqen zyrtare është www.radioshemroon.com

Vend: Iran

Zhanret:

loading...

Popular Stations