Radio Javan IR

Info koment Stacione raport

Radio Javan IR broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Javan IR broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Javan IR website address is www.radiojavan.ir

Vend: Iran

loading...

Popular Stations