Radio Iran International

Info koment Stacione raport

Iran International nisur në maj 2017. përzierje e saj të lajmeve kodrina, çështjet aktuale dhe sport, jetese, shëndetësor, dhe teknologji, programuar për të tërhequr një audiencë të gjerë, sidomos të rinj. Irani International është një entitet pronësi private UK: i pari i një familje të kanaleve me qëllim përfundimisht për të synuar komunitetet tjera dhe gjuhë të tjera.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.iranintl.com

Email: bama@iranintl.com

FaceBook: iranintl

Gjuhe: Persian

Numri i kontaktit: +44 7830 007000

Vend: Iran

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations