Radio dhe

Info koment Stacione raport
Radio Hamdam është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një format të ri muzikë për një audiencë globale. Radio Hamdam janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me Iranin. Radio Hamdam adresa faqen zyrtare është www.radiohamdam.com

Vend: Iran

loading...

Popular Stations