Radio GEM

Info koment Stacione raport
Radio GEM është një radio transmetimi bazuar në internet nga Teherani, Iran. Ajo luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës si muzikë klasike dhe popullore. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave, ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Suksesi Ky kanal ishte nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin me shfaqjet e tjera flasin dhe argëtuese.

Vend: Iran

Zhanret: /

loading...

Popular Stations