top logo
Radio Ali është një transmetimi të bazuar në internet radio stacioni në internet nga Teherani, Iran. Radio Ali ofron gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës duke përfshirë muzikës më të mirë Persik dhe Iranit 24/7. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave, ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Suksesi Ky kanal ishte nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin me Top 40 / Pop, Lindjes së Mesme Muzikë. Radio Ali adresa faqen zyrtare është radioali.com
Radio Ali
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Iran : Radio Ali ]