Radio 0098

Info koment Stacione raport

Radio 0098 është një radio stacion muzikë në internet. Radio 0098 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Burimi më i madh i argëtimit persiane ofruar muzikë të mirë perse dhe iraniane.

Radio 0098 Adresa zyrtare e internetit është radio0098.com

Vend: Iran

loading...

Popular Stations