Persisht Tradicionale Sonati

Info koment Stacione raport

Nëse jeni duke menduar për të duan muzikën tradicionale iraniane dhe duan një festë e muzikës tradicionale në ditën tuaj për kërkimin muzikë dita se, Persian tradicionale Sonati është radio e juaj e saj për ju. Persisht Tradicionale Sonati është ekzekutuar dhe secili gjurmët e playlist e tyre janë të dorës zgjedhur nga tradita ngjyra e muzikës persiane.
Persisht Tradicionale Sonati adresa faqen zyrtare është www.iranianradio.com

Vend: Iran

Zhanret: /

loading...

Popular Stations