Persisht Dance Partia

Info koment Stacione raport

Të jetë në disponimin e valle si Persian Dance Partia është këtu me ju, gjithmonë me qasjen e tyre ekskluzive në drejtim të programeve radio muzikë valle dhe valle muzikës bazuar. Kjo është e gjitha në lidhje me muzikë Persian valle për të krijuar këmbë përsosur duke lëvizur mjedis vallëzimi për dëgjuesit e tyre në lëvizje. Persian Dance Partia është në një klasë e tyre.
Persisht Dance Partia adresa faqen zyrtare është www.iranianradio.com

Vend: Iran

Zhanret:

loading...

Popular Stations