top logo

Muzika Planet është një stacion radio në internet e cila është e lirë për dëgjuesit e tyre. Radio paraqet dëgjuesit e tyre në të gjithë vendin të cilët flasin në persisht dhe gjithashtu do muzikë të bukur Persian. Këtu shumë e përmbajtjes muzikore popullore non stop gjatë tërë kohës mund të jenë të gëzuar me kënaqësi të madhe.
Music Planet adresa faqen zyrtare është www.musicplanet.ir

Music Planet
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Iran : Music Planet ]