top logo

Mahabad AM 882 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Mahabad AM 882 transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Mahabad AM 882 Adresa e internetit është mahabad.irib.ir

Mahabad AM 882
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Iran : Mahabad AM 882 ]