IranOnAir

Info koment Stacione raport
Radio Persian gjuhën me 27 orë transmetim të drejtpërdrejtë në FM 90.50 MHz në Stokholm, Sweden, dhe rishikim 24-orëshe në të gjitha iranianëve në botën e shërbimit të internetit

Vend: Iran

loading...

Popular Stations