Atalanta FM

Info Comment Report
Atalanta FM, ju jep 24 orë një ndjenjë të mirë me hitet më të mira të tokës së tyre.
Atalanta FM është stacioni radio që ju 24 orë në ditë të ndjehen mirë, me hitet më të mira të tokës së tyre. Andre Hazes të argjinaturës dhe Wolter Kroes të Gerard Joling, të gjithë yll holandez dëgjojnë vetëm Atalanta FM.

Vend: Iran

Popular Stations