Radio Dangdut

Info koment Stacione raport

Radio Dangdut Indonesia herë para airs përkatësisht në datë 1 Shtator 2005 dhe zyrtarisht bëhet Radio Dangdut Indonesia më datë 7 Shtator 2005 dhe ka tashmë është bërë radio dangdut më të mëdha në Indonezi. Ata transmeton lloje të ndryshme të hip hop fundit, klasik, valle, etj elektronike. muzikë. Dangdut Radio transmetuar live nga Indonezia. Përveç kësaj për të argëtojë gjithmonë e audiencës së tij (miku Dangdut) përmes programit-program në ajër, RDI gjithashtu gjithmonë të kryer ngjarje-ngjarje jashtë ujit që kryer në rajone të ndryshme në Indonesian dhe gjithmonë mori një përgjigje dërrmuese. Radio Dangdut adresa website zyrtar është radiodangdutindonesia Themeluar në 1 Shtator 2005.
Dëgjoni jetojnë famshëm Indonesia radio Radio Dangdut live në radiodëgjoni online dhe për të gjetur më të mirë stacion radio në Internet.

Vend: Indonezija

Zhanret: /

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations