Pro2 RRI Mataram

Info koment Stacione raport

Pro2 RRI Mataram broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Pro2 RRI Mataram broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Pro2 RRI Mataram website address is rrimataram.com

Vend: Indonezija

Zhanret: /

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations