Jak Fm

Info koment Stacione raport

Jak Fm luan muzikën më të mirë dhe transmeton programe të mira radio nga Xhakartë, Indonezija. Jak Fm është në dispozicion për të dëgjuar online nëpërmjet një gamë të gjerë të pajisjes muzikës si për arsye se ata kanë bërë një nga më të zakonshme radio stacionin e Xhakartës në një çështje shumë të shkurtër hapësirë ​​kohe. tune vetëm me internetin tuaj të preferuar të mundësuar pajisjen multimedia dhe të marrë lidhur me Jak Fm.
Jak Fm adresa website zyrtar është www.101jakfm.com

Vend: Indonezija

Zhanret:

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations