Hang FM

Info koment Stacione raport

Me format e transmetimit të propagandës islame, Var 106 FM paraqesin mesazhin e Islamit me anë të luftëtarëve të radios. Zhvillimi i globalizimit bota është në mënyrë të shpejtë me një sërë problemesh komplekse shkaktojnë vuajtje psikologjike dhe materialiste si dhe erozionin e vlerave fetare që ndikojnë paqen e brendshme. Faqja zyrtare e Hang FM është www.hangmedia.co.id

Vend: Indonezija

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations