Gobatak Radio

Info koment Stacione raport
Gobatak Radio është një shërbim informacioni i Batak në Bonapasogit i cili paraqet të gjitha artet e informacionit kulturën e Tano Batak dhe turizmit. Radio Gobatak është një nga stacioni i disa radio të cilat janë të transmetimit programe si program kulturor, program turizmi, tregon flasin etj. së bashku me programet e tyre të rregullta që është duke luajtur këngë të zhanreve të njohura. faqen zyrtare Gobatak Radio është gobatak.com E themeluar në 26 janar, 2005.

Vend: Indonezija

Zhanret: / /

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations