Global FM Lombok

Info koment Stacione raport

Global FM Lombok broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

Vend: Indonezija

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations