Gfm Radio 107.8

Info koment Stacione raport

Playing the hottest hits from various genres of music specially the genre of dance makes Gfm Radio 107.8 një shumë bindëse online radio posaçërisht për dashamirët e muzikës dance. If you love dance music than you surely will love the programs of Gfm Radio 107.8 pasi kjo është e mbushur me muzikë të partisë klasës më të lartë nga të njohura DJ dhe më shumë.
Gfm Radio 107.8 Adresa zyrtare e internetit është www.gfmradio1078fm.simplesite.com

Vend: Indonezija

Zhanret: / /

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations