top logo

Radio ka karakteristika të cilat nuk mund të ndahen në jetën e njeriut dhe një kontribut të madh në zhvillimin e komunikimit masiv. Armatosur me këtë qëllim, si dhe një koleksion të këngëve të cilat GES radios kanë, më në fund … në., GES RADIO kanë rënë dakord për të ngritur një transmetim radio, me marrë emrin GESradio Voice ose me emrin Anakimët Swarane 1206AM Genah ajrit. Sepse GES RADIO duan për të sjellë këngë – versioni më i mirë i këngës tradicionale që GES radio janë promovuar. Në mes të pluralizmit të transmetimeve të radios në Indonezi, GES RADIO duan të jenë të ndryshme dhe të sjellë këngë – Kënga dhe xhiruar si objektiva të dashuruar e këngës – kënga e kohës së vet. Por pa harruar të paraqesin element informativ dhe edukativ për dëgjuesit. Jo vetëm është e dominuar edhe nga këngë javaneze, së pari ne gjithashtu pëlqen keroncong këngë, i cili është program shumë i rrallë transmetuar në pronësi të një tjetër stacion radio.

GES RADIO adresa faqen zyrtare është www.1206gesradio.com

GES RADIO
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Indonezija : GES RADIO ]