top logo

You can share your interests and preferences regarding music of Geronimo FM 106.1 dhe radio do të përpiqet të mirë të saj për të reflektuar preferencën tuaj në lidhje me dekorimin e tyre dhe stilin e përzgjedhjes së llojit të tij të programeve dhe gjurmët muzikore të cilat ata do të transmetojnë non stop rreth orën vetëm për ju.
Geronimo FM 106.1 Adresa zyrtare e internetit është www.geronimo.fm

Geronimo FM 106.1
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Indonezija : Geronimo FM 106.1 ]