top logo

Kjo është pasion të pastër për muzikën, për shkak të cilat Genta Bali FM 96.1 është duke u përpjekur çdo ditë tyre më të mirë për të ushqyer dëgjuesit e tyre me llojin e muzikës që dëshiron prej tyre. Radio është në thelb një nga nxehta radio online atje dhe me mijëra dëgjuesve çdo ditë ata janë duke u bërë çdo ditë e më popullore.

Genta Bali FM 96.1 Adresa zyrtare e internetit është www.gentabalifm.com

Genta Bali FM 96.1
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Indonezija : Genta Bali FM 96.1 ]