Gen FM

Info koment Stacione raport

Gen FM is one of the most popular FM radio station in Jakarta, Indonesia and whole world. Gen FM play 24 hours best songs HEITZZZ ABESSS. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore 24 orë në ditë dhe 7 ditë në një javë në live online. Rrjeti radio Gen në Xhakartë dhe Surabaya frekuencën e 98.7 MHz dhe 103.1 Frekuencat MHz në mënyrë të barabartë Slogan “Voice Muzikë Live”.

Programet e tyre të njohura janë :

  • Dupak (A duhet të Brendshme, Gen FM transmetuar në Surabaya)
  • Gen Muzikë
  • KarJO (karaoke Jowo, Gen FM transmetuar në Surabaya)
  • tërfil (eksitim Morning)
  • një Connect
  • KL!K

Për më shumë detaje vizitoni në : www.987genfm.com

Vend: Indonezija

Zhanret:

loading...

Indonesia Radio Stations

Popular Stations