top logo

Presenting programs on the kinds of genres an online radio that intends to entertain their listeners should cover and at the same time also broadcasting the biggest hits around the world FB FM 90.2 po bëhet gjithnjë e më shumë popullor në mesin e dëgjuesve të tyre për punën dhe prezantimin e programeve të bukura të tyre.
FB FM 90.2 Adresa zyrtare e internetit është www.9020fbfm.com

FB FM 90.2
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Indonezija : FB FM 90.2 ]